Cercetati in stare de libertate

Hila Ovidiu

Lasati liberi chiar daca au agresat un om. Vorbim despre cei patru tineri din Dumbraveni banuiti ca ar fi membrii unei grupari infractionale recunoscuta pentru acte de violenta. Judecatoria Medias a dispus impotriva acestora doar masaura de a parasi localitatea de domiciliu.

Dupa ce au fost acuzati ca au intrat peste un om in casa, l-au agresat si i-au distrus locuinta, cei patru tineri din Dumbraveni, membri ai unei grupari infractionale recunoscuta pentru acte de violenta au fost retinuti pentru 24 de ore, timp in care au fost prezentati si judecatoriei Medias cu propunere de arestare preventiva. Aici, stupoare! Instanta a decis cercetarea acestora in stare de libertate.Impotriva acestora a fost totusi dispusa interdictia de a parasi localitatea pe perioada cercetarilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traficanti de etnobotanice retinuti

Retea de traficanti de etnobotanice destructurata la Sibiu. In cursul acestei zile procurorii DIICOT au efectuat mai multe perchezitii in urma carora au fost retinute 6 persoane. acestea sunt suspecte de trafic cu etnobotanice. Liderul gruparii este un fost patron de magazin de vise din Sibiu. La Parchet pentru audieri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro