Cercetat pentru nerespectarea regimului Armelor si Munitiilor

Hila Ovidiu

Isi tinea pustile in masina. Vorbim despre un barbat de 43 de ani care este acum cercetat de catre politistii de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase Sibiu. Cele trei arme detinute de acesta si munitia aferenta au fost ridicate in vederea expertizarii.

Nu doar politistii rutieri se confrunta cu cei care nu respecta legea ci si cei de la Serviciul Arme. Acestia au facut un control la domiciliul unui barbat de 43 de ani din Brosteni pentru a vedea daca acesta, detinator de arme de vanatoare, respecta conditiile de pastrare a armelor si munitiilor. Oamenii legii si-au facut cruce cand au vazut ce au gasit la fata locului. Barbatul isi tinea una dintre arme pe bancheta din interiorul masinii. Este vorba despre o arma de vanatoare cu glont, prevazuta cu luneta. Arma nu era introdusa in husa. Cercetarile au evidentiat faptul ca acesta mai detinea o arma de vanatoare cu alice dar si o arma de tir sportiv cu glont. Pentru ca nu a respectat legile in ceea ce priveste depozitarea armelor si munitiilor barbatul este cercetat de catre politisti iar armele si munitia aferenta acestora au fost ridicate in vederea expertizarii. Pe langa faptul ca nu a respectat regimul armelor si munitiilor barbatul este cercetat si pentru efectuarea fara drept a operatiunilor cu arme si munitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Si-au pierdut locurile de munca inainte de sarbatori

S-au trezit ca trec in noul an fara un loc de munca. Vorbim despre 76 de sibieni, victime ale concedierilor colective. Disponibilizatii provin de la firme ce activau in domeniul constructiilor si textilelor. Sarbatorile au fost pentru ei mult prea amare. Vorbim despre cateva zeci de sibieni care au primit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro