Cercetat penal

Hila Ovidiu

Cercetat penal la doar 17 ani. Vorbim despre un tanar care a furat o masina, a mers cu ea cativa kilometri iar apoi a abandonat-o. Mai mult, soferul de ocazie nu avea nici permis de conducere.

Un simplu moment de teribilism in costa scump acum pe un tanar de 17 ani din Sibiu. Baiatul este cercetat penal de politistii de la Investigatii Criminale dupa ce la finele saptamanii  a furat o masina, a mers putin cu ea iar apoi a abandonat-o. Baiatul s-a lasat condus de tentatie dupa ce a gasit cheile masinii in contact si portiera deschisa. Ghinionul sau a fost ca proprietarul autovbehiculului a observat disparitia si a anuntat politia. Politistii au gasit masina abandonata la doar 10 minute de la comiterea furtului. Dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, in cursul zilei de luni tanarul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu. Aici s-a dispus fata de incinuit obligatia de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatoare pentru cei mici

Sarbatoare mare pentru micutii de la gradinita Asociatiei KOKO KINDERGARTEN din Sibiu. Impreuna cu parintii, copiii au sarbatorit ziua Cartofului si pe Sfantul Martin, la o pensiune din satul Porumbacu de Sus. Ziua a fost ca de poveste si s-a desfasurat conform traditiei. Sfantul Martin si-a facut aparitia pe un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro