Cercetat penal pentru furtul unei biciclete

Hila Ovidiu

Un barbat din Medias risca sa ajunga dupa gratii pentru furt din locuinta. Acesta a furat o bicicleta din curtea unui imobil. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale de la Medias.

indexUn mediesean in varsta de 37 de ani a fost inhatat de politisti dupa ce weekendul trecut, a furat o bicicleta. In noaptea de 3 spre 4 iulie acesta a sarit gardul unui imobil, a ajuns in curte de unde a sustras bicicleta. Pentru fapta sa hotul risca chiar sa ajunga dupa gratii, daca nu se afla la prima abatere. Politistii au reusit sa recupereze bicicleta si sa o restituie proprietarilor de drept. Chiar si asa, hotul a fost retinut 24 de ore dupa care a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari de reparatii pe 9 strazi

Inca 9 strazi vor intra in reparatii in urmatoarea perioada. Contractul de lucrari pentru acestea a fost semnat in aceasta saptamana. Interventiile vor dura 4 luni. Contractul pentru cele 9 strazi a fost semnat in aceasta saptamana si are ca valoreaza mai bine de 3,8 milioane de lei. Vor fi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro