Centura la control!

Soferi, aveti grija! Se anunta o saptamana intreaga de controale in trafic. Actiunile politistilor rutieri sunt parte a actiunilor TISPOL. Vor fi aspru sanctionati toti cei care nu poarta centura de siguranta sau transporta copiii cu masina fara a folosi mijloace de siguranta omologate.

La comanda Politiei Romane, politistii sibieni ies saptamana aceasta in strada. oamenii legii au demarat deja actiunea “Seatbelt”,o  actiune de control in cadrul careia politistii desfasoara activitati pentru verificarea portului centurii de siguranta. Oamenii legii spun ca cei prinsi ca nu folosesc sistemele de siguranta vor fi amendati. La fel se va intampla si in cazul celor care nu folosesc dispozitivele de fixare omologate. Actiunile din trafic sunt parte a controalelor europene TISPOL. Actiunea de control se desfasoara simultat in toate statele europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta asistenti maternali

Directia Generala de Asistena Sociala si Protectia Copilului Sibiu cauta cu disperare asistenti maternali. La momentul de fata mai lucreaza in institutie doar putin peste 130 de persoane care sa aiba calitatea de asistent maternal profesionist. Multi dintre cei care au desfasurat ani de zile aceasta meserie, au iesit la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro