Centru de cercetare la spital

Hila Ovidiu

Proiect de cercetare de aproape 30 de milioane de lei la Spitalul Judetean Sibiu. Centrul va fi deschis la parterul Policlinicii. Printre aparatele care vor fi achizitionate in cadrul proiectului se numara si un RMN de ultima generatie.

spitalul_judetean_sibiu_56447400Spitalul sibian a depus acest proiect la Ministerul Educatiei in anul 2013. Centrul urmeaza sa fie deschis la parterul Policlinicii de la judetean iar renovarea spatiului va costa 300 de mii de lei. aici sunt incluse si sectiile de Cardiologie Chirurgie Vasculara si Ginecologie. Centrul va fi folosit pentru tot ceea ce inseamna patologia vasculara. Este vorba despre cardiologie, neurologie vasculara, urologie si chiar ginecologie. Va fi un loc unde pe langa consultatii de rang si precizie maxima se va putea face cercetare stiintifica. In acest proiect Sibiul a fost la concurenta cu cele mai importante centre universitare din tara. Proiectul trebuie implementat pana in luna noiembrie a anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru premianti

Ati luat media 10 la BAC sau Evaluarea Nationala? Primiti bani de la Guvern pentru asta. Premiile sunt de 2 mii respectiv 3 mii de lei. Anul acesta la Sibiu 3 elevi au obtinut media maxima la Evaluarea Nationala iar la Bac o singura eleva a reusit aceasta performanta. Inca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro