Cele patru persoane cercetate pentru proxenetism raman in arest

Hila Ovidiu

Trei femei si un barbat au fost retinute si prezentate Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, respectiv Judecatoriei Sibiu cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunii de proxenetism.

Miercuri,  in urma unei ample actiuni a politistilor Serviciului Investigatii Criminale Sibiu s-a reusit destructurarea unei grupari infractionale ce actiona pe raza municipiului Medias, cu preocupari in sfera prostitutiei si proxenetismului. Judecatoria Sibiu a luat joi dimineata impotriva celor patru inculpati masura arestarii preventive pentru o perioada de 29 de zile, fiind retinuti in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu. Anchetatorii spun ca este vorba despre trei femei si un barbat care in perioada 2011 – martie 2012, au indemnat si inlesnit derularea de activitati de prostitutie pentru mai multe tinere, dintre care unele minore, de pe raza municipiului Medias si a localitatilor invecinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ancheta in cadrul spitalului Clinic Judeten Sibiu, continua

Fiul barbatului care a murit in urma unei cazaturi pe scari in timp ce era insotit de un brancardier, a inceput sa depuna reclamatii si sesizari la politie si autoritati. Pentru ca este a-l doilea caz de neglijenta in doar doua saptamani, s-a sesizat atat Caonsiliul Judetean care este administratorul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro