Cele mai putine accidente din ultimii 25 de ani

Hila Ovidiu

Actiunile politistilor rutieri dau in sfarsit roade. La nivelul judetului, 2015 a fost anul cu cele mai putine accidente rutiere din ultimii 25 de ani.

Politistii rutieri au reusit sa atinga obiectivul stabilit la nivelul Comisiei Europene „Pentru un spatiu european de siguranta rutiera” prin scaderea numarului de victime decedate in urma accidentelor rutiere.
„Soselele mortii” au facut cu 17 victime mai putin in anul trecut. Asta se datoreaza si eforturilor de preventie depuse de catre politistii rutieri. Dincolo de preventie, cei care au incalcat regulile de circulatie au fost aspru sanctionati. S-au dat pe parcursul inttregului an mai bine de 55 de mii de amenzi. 3305 soferi au ramas fara permis si 876 s-au ales cu dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gard viu pentru cartiere mai frumoase

Sibienii care vor spatii mai frumoase in gradinile din cartiere pot sa isi cosmetizeze terenul din fata blocului cu gard viu oferit de primarie. municipalitatea ofera gratuit gardul viu. Acesta poate fi plantat numai pe domeniul public. De asemenea 150 de copaci asteapta sa prinda radacini in oras odata cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro