Cel putin un dascal a fost pe blocul de pe Milea in seara tragediei

Hila Ovidiu

In weekend parintii adolescentei cazute de pe bloc si-au dus copilul pe ultimul drum. Anchetatorii isi continua demersurile. Surse din cadrul anchetei spun ca cel putin un dascal a fost pe acoperisul blocului in ziua in care s-a produs tragedia.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul fetitei care a cazut saptamana trecuta de pe un bloc din zona centrala a orasului in timp ce incerca sa isi faca o fotografie. Surse din cadrul anchetatorilor spun ca s-a stabilit ca in seara tragediei pe acoperisul blocului cu pricina s-au aflat inclusiv cadre didactice insotite de proprii copii. Dascalii nu predau insa la scoala la la care invata tanara. Dosarul complet, cu declaratiile martorilor, a ajuns la Parchet in cursul zilei de luni. Conducerea scolii in care victima era inscrisa a emis chiar in ziua inmormantarii fetei un comunicat de presa in care anunta faptul ca niciun profesor care preda acolo nu a fost in zona in momentul producerii tragediei. Reprezentantii Inspectoratului Scolar spun ca s-au autosesizat in acest caz si ca asteapta sa discute cu toti cei imlicati insa tinand cont de faptul ca atat copiii cat si dascalii erau in timpul liber acestia nu pot fi trasi la raspundere. Tanara care si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe bloc a fost condusa pe ultimul drum in cursul zilei de sambata. Parintii copilei cer acum sa se faca dreptate si sa se ia masuri pentru a nu se repeta tragedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-au finalizat inscrierile. Repartitia se face joi!

Aproape 3500 de elevi au fost inscrisi in clasa pregatitoare. Cea mai solicitata unitate de invatamant a fost Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga din Sibiu. Dupa 2 saptamani de munca la foc continuu scolile din judet au finalizat etapa de inscriere a scolarilor in clasa pregatitoare. Vor merge pentru prima oara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro