Cel mai bun…

alin

Britanicul Paul Bolton a castigat marti, Prologul Romaniacs. In fata a 15.000 de spectatori aflati pe b-dul Coposu din Sibiu, participantii au facut un adevarat show.

Britanicul Paul Bolton a castigat, pentru a doua oara consecutiv, Prologul celei de a 11-a editii a Romaniacs, cel mai dur raliu de hard enduro din lume. Britanicii au obtinut primele trei locuri la clasa Gold, la Prolog. Bolton a fost urmat in clasament de favoritul raliului, un alt britanic, Graham Jarvis, invingatorul din anul trecut, care spera sa castige pentru a cincea oara Romaniacs, ceea ce ar fi un record. Cel de-al treilea britanic care este considerat un pretendent serios la castigarea Romaniacs este ocupantul locului trei, de la Prolog, Jonny Walker, cel care recunostea inainte de start ca va incerca sa castige raliul.
La clasa Gold nu avem niciun roman intre cei 27 de piloti prezenti la Prolog. La clasa Gold riderii si-au pus in aplicare strategia anuntata inca de dinainte sa ajunga in Romania. Jonny Walker a dominat categoric prima jumatate a cursei, insa s-a vazut cum a mai redus din acceleratie pentru a se lasa depasit de Graham Jarvis. Riderul KTM isi doreste sa castige anul acesta si este mult mai usor sa nu pornesti primul in ziua unu de off-road. Deschizatorul de traseu a fost miercuri , prima zi in munti, Paul Bolton. Britanicul a concurat inteligent si a fost in permanenta gata de atac. Cu agresivitate si abilitati tehnice dezvoltate in trial si enduro, Bolton a facut un adevarat show in centrul Sibiului, iar la final a declarat: ‘ Trebuia sa castig, aveam nevoie de bani!’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Medicament miraculos

Zmeura arde grasimile, previne cancerul si va protejeaza de soare. Asta daca o consumati regulat si doriti sa treceti la un stil de viata mai sanatos. Fructele se gasesc la piata, la pretul de 15 lei per kg sau daca faceti o plimbare prin padurile de la marginea Sibiului, o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro