Cei care mazgalesc peretii cladirilor cu grafitti risca amenzi de pana la 2 mii de lei

Hila Ovidiu

Primaria a dat iama in pasionatii de grafitii. Reprezentantii municipalitatii fac apel la tineri sa inteleaga ca mazgalitul peretilor nu reprezinta o arta. Pana la momentul de fata au fost identificati 5 astfel de „artisti”. Tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani trebuie sa curete acum zonele pe cheltuiala proprie.

Minorii in cauza, tineri cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani sau parintii acestora trebuie sa remedieze acum problemele pe cheltuiala proprie. In caz contrar acestia risca amenzi de pana la 2 mii de lei. In cazul a doi dintre cei 5 tineri Primaria a depus si plangeri penale la Politia Municipiului Sibiu. Una dintre persoane este acuzata de distrugere. Anual municipalitatea este nevoita sa cheltuiasca zeci de mii de lei pentru a remedia problemele produse de vandali. De aceea se face apel la tineri sa inteleaga ca mazgalirea peretilor cu grafitti nu este o arta ci este un act de distrugere la adresa imaginii orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transportat cu elicopterul SMURD la Cluj dupa ce a cazut de la inaltime

Un barbat a fost la un pas de moarte dupa ce nacela pe care lucra s-a rupt. Omul a fost grav ranit si transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Cluj. In cazul acestui accident de munca au fost deschise mai multe anchete. Un echipaj SMURD a fost solicitat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro