Ceata in oras

Hila Ovidiu

Primele ore ale acestei dimineti au fost stapanite de ceata. A fost prima zi din acest sezon cand vizibilitatea rutiera nu a depasit 50 de metri. Pentru a evita evenimentele rutiere neplacute politistii ne dau cateva sfaturi.

La momentul la care a inceput returnarea carnetelor de munca, la sediul ITM Sibiu se aflau in pastrare peste 43 de mii de astfel de acte doveditoare. Dintre acestea mai bine de 42 de mii au fost returnate posesorilor, la ora actuala mai ramanand de predat 1191 de carnete. In momentul de fata ITM Sibiu mai are in stoc si 13.701 carnete de munca pasive neridicate de catre titulari. Din cele 48.674 carnete de munca aflate la in pastrare la angajatori doar 13 nu au fost certificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Provizii alimentare de la CARP

Pensionarii isi fac provizii alimentare de la magazinul Casei de Ajutor Reciproc A pensionarilor. In ultimele 6 luni cantitatea de alimente vandute aproape s-a dublat. In ultima luna au fost comercializate 14 tone de alimente. De asemenea anul acesta CARP a oferit si alimente gratuite pentru cei cu venituri foarte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro