Ce fac mamele (mai ales cand par sa nu faca nimic)

admin

Te privești în oglindă și vezi o femeie palidă, cu cearcane adânci. Te simți permanent obosită și nu reușești să scapi de senzația că viața ta este un haos. Te-ai îndepărtat de prieteni, ai renunțat la carieră, cel puțin pentru o perioadă, iar aceasta îți dă un sentiment de izolare și de singurătate.

De când ai devenit mamă, viața ta s-a schimbat radical, dar acest lucru este greu de pus în cuvinte. Cum să le explici, celor care te întreabă, ce faci toată ziua? Cum să le descrii ce sarcini presupune rolul tău de a-l ajuta pe nou-născut să devină o ființă independentă, capabilă să supraviețuiască singură?

Dacă ești mamă și ai simțit vreodată că:

nimeni nu te înțelege ce faci tu toată ziua;
erai complet nepregătită pentru rolul de mamă;
nu înțelegi ce pare să vrea de la tine bebelușul tău,
vei găsi in această carte înțelegerea și încurajările de care ai atata nevoie și vei afla că, deși întotdeauna mai e câte ceva de învățat, important este să faci propriile alegeri în ceea ce te privește în creșterea copilului tău.

Naomi Stadlen este prihoterapeut și consilier, specializată în probleme de parenting, fondatoarea grupului săptămânal de discuții pentru mame Mothers Talking. A mai publicat How Mothers Love (2012), precum și articole în cărți și în publicații de specialitate.

Cartea de astazi este aparuta le Editura LITERA (partener INIMA DE CARTE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce e bine sa ne trezim matinali ?

De multe ne poate veni greu să ne trezim devreme dimineața, în mod special dacă am trecut prin ani grei de școală și de muncă. Însă, ca de fiecare dată când dai peste o pârghie peste care trebuie să treci, e bine să vezi jumătatea plină a paharului. Așa că, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro