Cazul Tanacu

Hila Ovidiu

Seria documentarelor  din colectia “Religii si Culturi” continua la cinemateca Astra Film. Joi va putea fi vizionata pelicula “Cazul Tanacu”. Filmul ce prezinta povestea unei tinere calugarite ce a decedat in urma unei proceduri de exorcizare sta la baza mult premiatului “Dupa Dealuri” in regia lui Cristian Mungiu.

Aceasta este pe scurt tragedia care a facut inconjurul lumii in urma cu mai bine de 5 ani dupa ce o tanara calugarita si-a pierdut viata in incercarea de a-si dobandi salvarea dumnezeiasca. Povestea vietii ei sta la baza documentarului “Cazul Tanacu”.La randul sau , documentarul realizat in 2007 a devenit muza pentru deja celebra pelicula “Dupa Dealuri” in regia lui Cristian Mungiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Expozitie inedita la Casa Teutsch

Casa Teutsch din Sibiu gazduieste in aceasta perioada o expozitie inedita de Biblii foarte vechi, datand chiart si din secolul al XVI-lea. Deschiderea oficiala a expozitiei a avut loc marti seara, in prezenta episcopului Reinhart Guib. Casa Teutsch din Sibiu gazduieste o expozitie inedita de Biblii foarte vechi. In jur […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro