Castigatorul Eurovision: Un tanar de 27 de ani cu o poveste trista

admin

Dupa victoria rasunatoare a Portugaliei la Eurovision, sambata seara, o lume intreaga a inceput sa se intrebe cine este tanarul brunet, care a cantat cu atata emotie, in portugheza, piesa „Apar Pelos Dois” (Dragoste pentru doi), o balada cu influente jazz scrisa de sora sa, Luisa.

Salvador Sobral este un tanar de 27 de ani, care s-a lansat in tara natala in 2009, odata cu participarea la versiunea portugheza a emisiunii „American Idol”, arata News.ro.

Nu s-a impacat cu explozia mediatica si chiar a renuntat sa mai cante o vreme. Anul trecut si-a lansat albumul de debut, „Excuse me”.

Insa au ajuns in presa si amanunte despre viata personala a artistului. Presa straina scrie ca acesta se afla pe lista pentru un transplant pentru inima. Data fiind starea sa de sanatate, el nu poate pleca din tara mai mult de doua saptamani fara o echipa medicala. E si motivul pentru care tanarul a lipsit de la o parte dintre repetitiile de la Kiev, inainte de Eurovision.

Prin Sobral, Portugalia a reusit cea mai buna clasare la Eurovision de pana acum. In 1996 reusise sa se situeze pe locul sase.

„Cand suntem foarte buni, suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Felicitari, Salvador Sobral!”, a transmis dupa finala Eurovision presedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa.

„Este o victorie a muzicii, pentru oamenii care fac muzica si care vor cu adevarat sa spuna ceva”, a declarat Salvador Sobral, dupa incheierea concursului. „Muzica nu inseamna focuri de artificii, inseamna sentimente. Incercam sa schimbam asta si sa revenim la muzica, este ceea ce conteaza”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Baraj la voturi in USR: Cristian Ghinea a pierdut functia de vicepresedinte in defavoarea unei sibience

Deputatul USR Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos, a pierdut duminica dimineata, in urma votului de baraj, functia de vicepresedinte al partidului in favoarea presedintei USR Sibiu, Raluca Amariei. Cristian Ghinea a obtinut duminica dimineata, la votul de baraj pentru functia de vicepresedinte al USR, doar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro