Casa regelui Cioaba „calcata” de politisti

Hila Ovidiu

Perchezitii in casa autointitulatului rege al rromilor, Dorin Cioaba. In aceasta dimineata, sotia acestuia a fost chemata la audieri. Sotul, a mers sa o apere in calitate de avocat.

Descinderile facute de catre politistii mehedinteni sub coordonarea celor de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice au avut loc in Mehedinti, Arges, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Dolj, Gorj si Bucuresti. Vorbim despre 28 de “vizite” ale oamenilor legii la persoane banuite de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor. La Sibiu au fost vizati membrii familiei Cioaba. Mai exact sotia regelui Dorin Cioaba despre care anchetatorii spun ca ar fi fost partasa la afaceri necurate. Cert este ca femeia a fost chemata la audieri, iar regele a mers dupa ea in calitate de avocat.

Anchetatorii spun ca prejudiciul cauzat bugetului de stat de catre toti membrii retelei infractionale este de 5 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii fac donatii pentru colegul lor ranit la inceputul saptamanii pe A1

Politistii sibieni s-au mobilizat pentru a-si ajuta colegul aflat in spital dupa ce a fost ranit pe autostrada. Medicii spun ca la momentul de fata starea tanarului in varsta de 26 de ani este stabila. A fost operat si i-a fost salvat rinichiul afectat. Politistii sibieni sar in ajutorul colegului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro