„Casa mea”, MIERCURI, la Astra Film Cinema

Hila Ovidiu

Saptamana aceasta Cinemateca Astra Film muta filmul saptamanii miercurea. In 23 va fi proiectat de la ora 19.00 documentarul intitulat „Casa mea”!

Filmul prezinta povestea Natashei, o femeie care pe langa faptul ca trebuie sa aiba grija de cei 2 soti si cei 4 copii are si o miniferma compusa din 7 purcei si o turma de capre. Pana aici poate ca nimic nu pare neobisnuit insa ferma este amplasata in mijlocul unui cartier de blocuri din Kiev. Cand s-au facut constructiile femeia avea deja acolo gospodaria. Cartierul rezidential a fost dezvoltat pe terenul unui fost satuc ai carui locuitori au fost obigati de catre marii dezvoltatori sa plece undeva la inceputul anilor `90. Natasha nu a renuntat insa in fata presiunilor si s-a luptat cu autoritatile pentru proprietatea ei. Femeia nu a cedat nici macar atunci cand caminul parea sa i se naruie din interior. In 2013 insa casa femeii este mistuita de un incendiu inexplicabil, o parte din animale sunt ucise. Femeia nu a cedat insa nici atunci! Daca va reusi Natasha sa isi reconstruiasca in acelasi loc gospodaria veti putea afla doar daca mergeti sa vizionati filmul „Casa mea” propus de catre Cinemateca Astra Film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot prins in statia CFR Sibiu

Un hot care a savarsit mai multe furturi a fost prins de politistii de la Transporturi Feroviare. Barbatul este acuzat ca a comis mai multe infractiuni in cursul anului trecut. Barbatul in varsta de 31 de ani a fost identificat pe raza Statiei CFR Sibiu. acesta este banuit de comiterea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro