Casă distrusă de foc în Cisnădie – ACTUALIZARE

Hila Ovidiu

Incendiile puternice se ţin lanţ în Cisnădie. O persoană a ajuns la spital cu intoxicaţie, joi dimineaţa, după ce acoperişul casei în care locuia a ars aproape în totalitate.Două maşini de pompieri de la Sibiu şi voluntarii din oraş au intervenit să stingă focul izbucnit la acoperişul casei la primele ore ale zilei.“A ars acoperişul pe o suprafţă de 80 de metri pătraţi. Un echipaj SMURD prezent la faţa locului a acordat îngrijiri medicale proprietarului, care a suferit intoxicaţie cu fum”, a declarat Bianca Sabău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.Victima a fost transportată la Spitalul din Sibiu. Este al doilea incendiu puternic izbucnit în Cisnădie în decurs de o săptămână. În urmă cu doză zile magazia unei vulcanizări a luat foc.

UPDATE1: Victima incendiului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, este în continuare monitorizată de medicii sibieni.“A suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon, este stabil şi se fac în continuare investigaţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al SCJ Sibiu, Decebal Toderiţă.

UPDATE2: Potrivit ultimelor informaţii furnizate de ISU Sibiu, incendiul a afectat două locuinţe învecinate de pe strada Cindrel. Acoperişul unei case a ars pe o suprafaţă de 50 de mp , iar acoperişul celei doua locuinţe afectate a ars pe o suprafaţă de  70 mp.Cauza probabilă a incendiului este un cablu electric defect, spun pompierii.

stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maria Ciobanu se retrage din activitate prin cinci spectacole, după o carieră de peste 60 de ani

Maria Ciobanu, supranumită „ciocârlia cântecului popular românesc”, se retrage din activitate prin cinci spectacole intitulate „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!”, care se vor desfăşura, în luna martie, la Bucureşti, Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Bacău şi Iaşi.Cele cinci spectacole vor avea loc în datele următoare: 12 martie, la Bucureşti – Sala […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro