CAS mai mic

Hila Ovidiu

Ziua de 1 octombrie a venit cu vesti bune si pentru proprietarii de firme. A intrat in vigoare reducerea CASului cu 5 procente. Practic angajatorii platesc taxe mai mici statului din salariile brute ale angajatilor.

ind

Angajatorii pot de azi sa inceapa sa isi frece mainile a castig. A intrat in vigoare prevederea scaderii CAS-ului cu 5 la suta. Asta inseamna ca de la mijlocul acestei saptamani angajatorii platesc mai putin bani statului de pe salariile angajatilor. Contributiile de asigurari sociale sunt diminuate la angajatori de la 20,8 la suta la 15, 8 la suta din salariul brut al angajatului. La un salariu de o mie de lei angajatorii castiga astfel cam 80 de lei, bani pe care ii pot reinvesti, sau din contra pot creste salariul brut al angajatului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scoala Populara la mare cautare in Sibiu

Tot de miercuri au inceput cursurile si la Scoala Populara de Arte si Meserii. 500 de elevi s-au inscris pentru a cunoaste tainele muzicii, picturii sau dansului. Scoala Populara de Arte si Meserii din sibiu si-a deschis miercuri din nou portile pentru a primi noii cursanti. In total 500 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro