Carti lansate

Hila Ovidiu

Anul universitar nu a venit doar cu emotii pentru boboci ci si cu lansari de carti. Vorbim despre doua volume de o inestimabila valoare. Primul dintre ele “Modelul cultural Noica” iar cel de –al doilea este “Opera Maiastra” un volum dedicat operei lirice.

indexSeria de scrieri dedicate lui Noica merge mai departe. S-a ajuns deja la cel de-al treilea volum. Cartea se adreseaza tuturor celor care vor sa il cunoasca pe Noica asa cum a fost el vazut prin ochii celor care l-au cunoscut. Cea de-a doua carete are ca autor un muzicolog. Este vorba despre Iustin Popa. Volumul face parte dintr-un serial editorial dedicate operei lirice in tara si in lume. Sunt practic cronici de spectacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viata de...restaurator

Colectia de icoane pictate din patrimoniul Complexului National Muzeal Astra este una dintre cele mai valoroase din tara. Pentru a ajunge pe simezele expozitiilor insa, piesele trebuie sa treaca prin ample procese de restaurare. Atentie! Vorbim despre icoane pe lemn si sticla vechi de sute de ani! Acesta este momentul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro