Carti de povesti pentru tinuturi de poveste

Hila Ovidiu

Biblioteca Astra lanseaza cam pania „Carti de Povesti pentru tinuturi de poveste”. Aceasta are ca scop strangerea de carti pentru locuitorii satului Hosman. Acolo urmeaza sa fie deschisa o biblioteca.

Daca vreti o Romanie mai buna pentru copiii dumneavoastra nu ezitati sa donati cartile pe care nu le mai folositi. Este foarte important ca accesul la cultura si educatie sa fie neingradit indiferent de zona geografica. Cei de la Biblioteca Astra au pornit un program extrem de ambitios prin care si-au propus sa duca lumea fascinanta a cartilor si in satele uitate de lume. Cand se va strange fondul de carte necesar se va deschide o biblioteca in Hosman. Pana in acest moment echipa departamentului Metodic, Comunicare Programe din cadrul Bibliotecii au reusit sa transfere 3 mii de volume de literatura romana si universala. Carti pot fi donate in continuare pana in 28 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta sibieni dornici sa munceasca in strainatate!

Peste 1100 de locuri de munca vacante sunt disponibile la momentul de fata in Spatiul Economic European. Cei care vor sa munceasca in strainatate pe salarii de cel putin 5 ori mai mari decat cele date de angajatorii romani trebuie sa stie limbi straine si sa aiba diferite calificari. Cele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro