Carnetele de munca, neridicate de sibieni

Hila Ovidiu

Sibienii inca nu si-au ridicat carnetele de munca de la ITM. Pana la sfarsitul lunii iunie, au fost predate angajatorilor si titularilor pe baza de proces verbal peste 42.000  carnete de muncă, din care 41 de carnete numai in aceasta luna.

Sibienii nu se prea grabesc sa isi ridice carnetele de munca de la ITM. Astfel, pana la sfarsitul lunii iunie, au fost predate angajatorilor si titularilor, pe baza de proces verbal de predare – primire  42.083  de carnete de munca,  din totalul de  43.372 carnete de munca pe care I.T.M. Sibiu le avea in pastrare la sfarsitul anului trecut. Pana la aceasta data au mai ramas de predat 1.289 de carnete. De asemenea, in luna iunie 63 de agenti economici au transmis catre ITM extrase din Registrul de evidenta a zilierilor continand un numar de 7.500 de inregistrări. In evidenta I.T.M. Sibiu sunt inregistrati 198 prestatori de servicii pentru transmiterea REVISAL pentru 3.203 angajatori. Tot in luna iunie au fost inregistrate 8 contracte colective de munca si 10 acte aditionale de modificare a contractelor colective de munca existente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prudenta maxima in trafic

In judetul Sibiu, sezonul estival atrage dupa sine si ample lucrari de reabilitate a carosabilului, atat pe principalele artere din municipiu, cat si pe drumurile nationale. Dat fiind faptul ca la sfarsit de saptamana se inregistreaza valori foarte mari de trafic, iar DN 14 este in reabilitatre, politistii indeamna la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro