Capusele, la primul control

Hila Ovidiu

Reprezentantii ITM Sibiu au efectuat vineri primul control din cadrul campaniei de informare si prevenire a angajatilor si angajatorilor, cu privire la riscurile pe care le prezinta muscatura de capusa. Anjajatii Ocolului Silvic Sibiu au fost primii care au beneficiat de informare si prevenire din partea inspectorilor.

Inspectorii din cadrul ITM Sibiu au fost vineri la Directia Silvica, pentru a-i informa pe angajatii de aici cu privire la riscurile pe care le prezinta pentru ei muscaturile de capusa. Directorul Directiei Silvice Sibiu le-a prezentat inspectorilor itm echipamentul standard al angajatilor, echipalent care ar trebui sa-i protejeze de capuse.Totodata, au fost prezentate si principalele zone de risc atunci cand vine vorba de capuse, pentru ca oamenii sa se fereasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei dintr-o lovitura

Cumul de infractiuni pentru un tanar de 24 de ani din Arpasu de Sus. Barbatul este cercetat penal dupa ce a condus baut o motocicleta neinmatriculata, desi nu poseda permis de conducere.   Fara niciun pic de constiinta sau respect pentru lege, un tanar de 24 de ani din localitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro