Capusele au stricat vacanta a aproximativ 150 de sibieni

Hila Ovidiu

Capusele au facut ravagii la Sibiu in minivacanta de Rusalii. Au cerut asistenta medicala aproape 150 de oameni in mai putin de o saptamana. In 38 dintre cazuri vorbim despre copii.

In minivacanta de Rusalii multi sibieni au petrecut timpul liber la iarba verde. Decizia lor ii poate costa acum sanatatea. Si asta pentru ca  au cazut prada capuselor. Intepatura de capusa poate duce la declansarea bolii Lyme. In ultimele 7 zile au ajuns la spital dupa ce au fost intepate de capuse aproape 150 de persoane. Cele mai multe victime, aproximativ 50 au mers la spitalul judetean. Si in Medias s-au inregistrat un numar semnificativ de cazuri. 31 de persoane au cerut ajutorul medicilor. Cele mai putine cazuri s-au inregistrat la Cisnadie. Fata de saptamana trecuta s-au inregistrat cu peste 60 de raportari mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Profesorii, pregatiti sa intre in greva

Bacalaureatul si Evaluarile Nationale la un pas sa fie blocate. Sindicalistii din invatamant spun ca ar putea intra in greva generala. Dascalii vor maririle de salarii promise de la 1 iulie asa cum fusese prevazut initial. Dupa angajatii din administratie, cei din judecatorii sau cei din Directiile de Asistenta Sociala, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro