Capturat dupa 4 luni de cautari

Hila Ovidiu

4 luni. Atat s-au chinuit politistii sa-i dea de urma unui timisorean despre care se presupune ca a intrat intr-un camera de hotel din Sibiu de unde a sustras mai multe bunuri ce apartineau unui cetatean strain. Barbatul a fost prezentat Parchetului si Judecatoriei cu propunerea de arestare preventiva.

Dupa 4 luni de zile de cercetari politistii Biroului Investigatii Criminale Sibiu au reusit sa puna mana pe un barbat de 39 de ani care in luna iulie a comis un furt intr-un hotel din centrul orasului. In luna iulie acesta a patruns prin efractie in camera de hotel de unde a plecat cu bunuri in valoare de 4500 de euro. Pagubitul era cetatean strain. Acum hotul va plati pentru fapta lui. Babratul a fost prezentat Parchetului si Judecatoriei Sibiu cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simpozion dedicat Zilei nationale

Ziua Nationala marcata mai devreme de catre cei de la Artilerie. Acolo a a avut miercuri loc simpozionul intitulat “1 decembrie-eveniment crucial al istoriei nationale”. Acesta a afost primul din seria de actiuni ce vor marca ziua dedicata marii uniri. Manifestarile dedicate Zilei Nationale se tin lant in aceasta saptamana. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro