Captura de tigari

Hila Ovidiu

Captura consistenta de tutun. Politistii de la Investigarea Fraudelor au gasit in casa unui talmacean nu mai putin de 250 de cartuse cu tigari fara timbru. Barbatul in locuinta caruia au fost descoperite este cercetat pentru frauda si contrabanda.

250 de cartuse cu tigari netimbrate. Asta au gasit politistii sibieni in casa unui barbat din Talmaciu. Omul nu avea acte pe tutun. Tigarile au fost descoperite in cadrul unei actiuni de combatere a detinerii si comercializarii ilicite de produse alcoolice sau din tutun. In cadrul actiunii celor de la Serviciul investigarea Fraudelor au fost controlate si doua societati comerciale. Captura a a fost insa facuta acasa la barbatul de 38 de ani din Talmaciu. Cele 50 de mii de tigarete descoperite proveneau din Serbia si Ucraina. Barbatul comercializa tutunul pe intreg teritoriul tarii fara a achita taxele si impozitele bugetului de stat, respectiv accize, tva si taxe vamale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crucea Rosie si-a deschis stand in Targul de Craciun

Au muncit cateva luni bune crosetand, croind sau desenand. Vorbim despre voluntarii de la Crucea Rosie. Acestia si-au deschis un stand in Targul de Craciun din Piata Mare si si-au scos la vanzare obiectele. Banii astfel obtinuti vor fi folositi pentru a aduce un zambet pe buze in prag de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro