Cant si Joc pe Hartibaci

Hila Ovidiu

Dupa 1 Decembrie junii se pregatesc de un nou regal folcloric. In 6 si 7 decembrie va avea loc Festivalul concurs “Cant si joc pe Hartibaci”. Acesta se afla la cea de-a XVIII-a editie si se va desfasura la Agnita.

Festivalul Cant si Joc pe Hartibaci este un concurs dedicat tuturor tinerilor interpreti de muzica populara. La editia din acest an se pot inscrie artisti cu varste curprinse intre 18 si 30 de ani. In concursul din 6 decembrie fiecare cantaret trebuie sa interpreteze doua piese dintre care una fara acompaniament orchestral. Membrii juriului vor avea in vedere autenticitatea pieselor, diversitatea ritmica si melodica, valoarea artistica dar si interpretarea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fructele si legumele turcesti controlate de catre DSV

Legumele si fructele provenite din Turcia si comercializate in magazinele sibiene controlate de catre inspectorii DSV. Acestia au inceput la finele saptamanii o actiune de amploare in acest sens. Controalele vor dura pana in 29 noiemrie. Dupa isteria nationala cu alimentele provenite pline de pesticide provenite din Turcia DSVSA Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro