Campion la infractiuni

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au pus mana pe infractorul anului. Soferul…de ocazie a capatat aceasta titulatura dupa ce a comis nu mai putin de 4 infractiuni. Barbatul este cercetat penal.

etilotestLa 37 de ani un barbat din Mihaileni a reusit sa ii uimeasca pe oamenii legii cu numarul de infractiuni pe care a fost capabil sa le comita contra cronometru. Luat la bani marunti dupa ce a provocat un eveniment rutier, soferul de ocazie s-a ales cu patru capete de cercetare penala. Barbatul este cercetat pentru conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si refuzarea recoltarii de probe biologice, conducere de masina neinmatriculata si vatamare corporala din culpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tren deraiat între staţiile Bascov – Vâlcele, din cauza viiturii

Trenul 14197 aparţinând operatorului privat Regiotrans a deraiat marți, în jurul orei 17.00, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură,  între staţiile Bascov – Vâlcele.Viitura a deraiat un tren de pasageri al companiei Regiotrans. Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA anunță că echipele de intervenţie se deplasează […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro