Campanie noua la ITM Sibiu

Hila Ovidiu

Inspectorii ITM Sibiu evalueaza riscurile psihosociale la locul de munca. In acest scop, ITM Sibiu organizeaza intalniri de lucru cu angajatorii din domeniile sanitar, asistenta sociala, transporturi rutiere, sectorul serviciilor din hoteluri si restaurante.

Inspectorii ITM Sibiu se vor intalni cu angajatorii din domeniile sanitar, asistenta sociala, transporturi rutiere si sectorul serviciilor din hoteluri si restaurante, pentru a discuta despre riscurile psihosociale la locul de munca. Actiunea este initiata de Inspectia Muncii si se desfasoara in perioada iunie-decembrie 2012, sub coordonarea Comitetului Inaltilor Responsabili cu Inspectia Muncii si debuteaza cu intalniri de informare unde sunt invitati sa participe angajatori, reprezentanti ai angajatorilor, lucratori desemnati, lucratori apartinand serviciului intern, reprezentanti ai lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, medici de medicina muncii, alti participanti. In etapa din perioada 1iulie – 31 octombrie, inspectorii de munca din domeniul securitatii si sanatatii in munca ce formeaza grupurile locale de lucru, vor efectua controale in toate aceste domenii. In actiunile de control se va verifica, in principal, respectarea de catre angajator a obligatiei privind realizarea evaluarii riscurilor, inclusiv a riscurilor psihosociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Urmarit international, prins la Sibiu

Un bucurestean, dat in urmarire internationala, a fost prins si retinut de catre politisti la Sibiu. Barbatul a fost condamnat de catre Judecatoria Vinju Mare la 3 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Politistii sibieni au identificat si retinut pe Niculae Viorel, domiciliat in municipiul Bucuresti, in cursul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro