Campania de prevenire desfasurata de politisti, a dat rezultate

Hila Ovidiu

In perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenirte a Criminalitatii din cadrul IPJ Sibiu au desfasurat actiuni de prevenire a furtului din genti si din buzunare in marile magazine din Sibiu. Iar aceste actiuni au dat rezultate. In perioada Pastilor, nu au fost inregistrate astfel de infractiuni.

In zilele dinaintea Sarbatorilor Pascale, politistiii sibieni din cadrul Compartimentului Analiza si Prevenire a Criminalitatii Sibiu au desfasurat mai multe actiuni de prevenire a furturilor din buzunare si genti in marile complexuri comerciale din Sibiu. Avand experienta anilor anteriori, oamenii legii stiau ca atunci cand sibienii dau navala in magazine pentru a-si face aprovizionarea pentru sarbatori, au sume mari de bani asupra lor si din cauza aglomeratiei pot deveni victime usoare ale hotilor de buzunare si genti. Politistii s-au plimbat prin magazine si i-au avertizat pe clientii neatenti sa aiba grija la buzunare, dar se pare ca si hotii s-au intimidat la vederea uniformei. Asa se face ca, anul acesta, inaintea si in perioada sarbatorilor de Pasti, nu au fost inregistrate furturi din buzunare sau genti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara permis, la volan

Politistii rutieri sibieni au identificat in trafic un tanar care conducea masina fara niciun fel de temeri, desi avea permisul de conducere suspendat. Baiatul a ramas fara permis in urma cu cateva zile, dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului, iar acum s-a ales si cu dosar penal. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro