CALIFICARI GRATUITE IN DOMENIUL HOTELIER

studio

Somerii sau persoane aflate in cautarea unui loc de munca, se pot califica gratuit in meseria de lucrator hotelier. Cursurile sunt organizate de Asociatia Judeteana de Turism Sibiu.

Asociatia Judeteana de Turism Sibiu anunta posibilitatea calificarii in meseria de LUCRATOR HOTELIER. Calificarea „Lucrator hotelier” este calificare de nivel 2. Dupa dobandirea calificarii absolventul poate desfasura activitati in unitati de alimentatie publica, unitati hoteliere, pe vase comerciale sau de croaziera. Practicantul unei astfel de ocupatii efectueaza si intretine zilnic curatenia in camere, holuri, camere de receptie sau sali de conferinte. Cursurile sunt destinate somerilor, inclusiv persoane inactive sau persoane in cautarea unui loc de munca. Nu se includ angajati, elevi, studenti.
Este nevoie ca fiecare cursant sa fi absolvit cel putin invatamantul obligatoriu.
Cursul va incepe in momentul in care se formeaza o grupa de 15 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXPOZITIE NOUA MARCA IOAN TAMAIAN

Expozitie cu vanzare la Uniunea Artistilor Plastici din Sibiu. Mai multe obiecte de arta printre care tablouri si statuete de sticla pot fi admirate si chiar achizitionate din Piata Mare a orasului. Vernisajul expozitiei a avut loc luni seara in prezenta zeci de iubitori de arta. Acestia au ciocnit un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro