Caini in misiune internationala

Hila Ovidiu

Desi au patru labe si nu vorbesc spaniola, patru caini de la Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” din Sibiu vor pleca in misiune in portul spaniol Algeciras. Cateii, alaturi de conductorii lor, vor avea dificila misiune de a proteja granitele Uniunii Europene de infractori si imigranti.

Politistii romani si mai ales cainii pregatiti la Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” din Sibiu, singura unitate care pregateste caini specializati pentru Ministerul de Interne, sunt foarte apreciati in Uniunea Europeana. Ca dovada concreta a acestui fapt, patru echipe canine formate din cate un caine si conductorul sau, vor pleca peste cateva zile intr-o misiune internationala care are drept scop protejarea granitelor Uniunii Europene de infractori si emigranti ilegali. Toti cainii sunt de urma, din rasele ciobanesc german si ciobanesc belgian malinois si au experienta in cautarea persoanelor. Printre sibienii care vor pleca in misiunea internationala se numara si agentul principal Marius Hadar impreuna cu cainele sau Thor. Cei doi lucreaza impreuna de aproape trei ani si au obtinut rezultate remarcabile.Cat despre Thor, el pare nerabdator sa plece in misiune, mai ales ca pentru el nu exista niciun fel de bariera lingvistica. Alaturi de agentul principal Marius hadar si cainele sau Thor, in misiunea din Spania vor mai pleca si agentul sef Silviu Stan cu cainele sau Bany, agentul principal Marius Zambav si cainele Lisa si agentul principal Mihai Belanciuc, cu cainele Map.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sensuri giratorii in Piata Unirii si Alba Iulia

De la jumatatea lunii iulie va incepe amenajarea a doua noi sensuri giraotii. Este vorba despre cele care urmeaza sa fie amplasate in Piata Unirii si strada Alba Iulia. De la momentul conturarii giratoriilor in zonele amintite se va circula conform regulilor speciale pentru sensurile giratorii. Lucrarile vor incepe cel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro