Caini „de paza” in muzeu

Hila Ovidiu

Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului va deveni probabil primul muzeu din Europa care detine caini de paza in gospodarii. Se va rezolva astfel problema maidanezilor care isi fac veacul pe langa unitatea culturala. Interesant este faptul ca vizitatorii sunt cei care vor putea avea grija de patrupede.

indexReprezentanii muzeului par sa fi gasit pentru viitor cea mai buna solutie in ceea ce priveste cainii fara stapan care in urma cu aproximativ o jumatate de an au iscat un scandal de zile mari. Cei 5 maidanezi vor fi “cazati” in gospodariile muzeului si vor putea fi adoptati la distanta de catre iubitorii de animale. De asemenea, vizitatorii vor putea sa hraneasca patrupedele. Muzeul din Dumbrava Sibiului ar putea fi singurul muzeu in aer liber din Europa care detine caini de paza in incinta gospodariilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce-i trebuie Aeroportului?!

Aeroportul International Sibiu are nevoie de dezvoltare nu doar de modernizare. Sau cel putin asa arata un sondaj de opinie realizat de curand. Conform preferintelor sibienilor cele mai dorite curse sunt spre Spania, Italia si Germania. Aeroportul Internationala Sibiu are nevoie in primul rand de o strategie de nota 10 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro