Cai putere si adrenalina

Hila Ovidiu

Adrenalina, o pista numai buna de concurat si multi cai putere. Acestea au fost doar cateva dintre ingredientele care au facut spectacol la Campionatul National de Slalom Pararalel desfasurata sambata la Sibiu. Prima editie a concursului s-a desfasurat in urma cu 4 ani.

Asa au rasunat motoarele sambata pe pista de slalom din spatele Bazei Pompierul. Piloti din toate orasele tarii au venit sa isi arate indemanarea sau sa isi incerce norocul la singura competitie de acest gen de la noi din tara. La raliul de sambata au participat juniori cu varste intre 13 si 18 ani. Ei sunt practic viitorii piloti de raliu de maine. Aceasta competitie este cea care ii caleste pentru competitiile nationale si internationale din viitor. Campionatul National de Slalom Paralel se afla la prima etapa din acest an. In total sunt sase etape. Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv in care competitia are loc, iar la Sibiu se afla singura pista de gen din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Wanderlust” la Cinema “Arta”

Cinematograful Arta din Sibiu va invita in saptamana care urmeaza la o comedie savuroasa cu Jennifer Aniston si Paul Rudd. “Wanderlust – Cu lumea-n cap” ruleaza incepand de sambata. Paul Rudd si Jennifer Aniston sunt protagonistii comediei “Cu lumea-n cap”, regizata de David Wain, al carei producator este Judd Apatow […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro