Cadouri pentru cei care vin la teatru cu bicicleta

Hila Ovidiu

Actiune eco inedita din partea celor de la Teatrul Gong. Toti participantii de la spectacolul din 12 aprilie care vor veni cu bicicletele vor fi recompensati cu cate o pelerina de ploaie.

 

Teatrul Gong din Sibiu, ii invita pe iubitorii de aventuri in lumea povestilor sa se deplaseze pana la sala de spectacole cu bicicleta. Cei care fac acest lucru vor fi premiati.

Prin acest demers cei de la teatru spera ca acum, in prag de primavara, vor vedea mai multe biciclete parcate in fata institutiei culturale decat masini. Vor fi premiati cei care vor lua parte la spectacolul din 12 aprilie de la ora 18.00.

Piesa propusa este  aventura muzicala in care Apolodor, cel mai indragit pinguin al tuturor timpurilor pleaca de la circ in cautarea prietenilor si a familiei ramase la Polul Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Despre divort si noi inceputuri la Astra Film

Astra Film Cinema propune un film in premiera pentru tara noastra. „A Separation” este o tragicomedie care prezinta ultimele acte ale unei prea lungi casnicii. Un documentar in premiera vine la Sibiu joi. La Astra Film va avea loc proiectia filmului „A Separation”, o combinatie intre tragedie si comedie pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro