Burse ale locurilor de munca si oferte de angajare in strainatate

Hila Ovidiu

Ultima saptamana a lui aprilie va fi plina de oferte de angajare atat in tara cat si in strainatate. In zilele de  25 -26 aprilie Ajofm Sibiu organizeaza selectia pentru cele 60 de locuri de munca oferite in Germania, iar in 27 aprilie va avea loc Bursa Generala a Locurilor de Munca. Tot atunci va avea loc in premiera pentru Sibiu si Bursa Internationala a Locurilor de Munca.

Cei care vor sa lucreze in Germania ca bucatari, cameriste, ospatari, sau ajutor de bucatari au doua zile la dispozitie pentru a-i impresiona pe cei care vor face selectiile. Pe acestia ii vor putea intalni la Centrul de Formare Profesionala a Adultilor de pe strada Gladiolelor. Angajatorii germani pun la bataie 60 de locuri de munca si salarii cuprinse intre 1200 si 2000 de euro. Contactele vor fi pe perioada mai-noiembrie 2012. solicitantii trebuie sa detina insa cunostinte temeinice de limba germana. La doar o zi dupa selectiile pentru Germania Ajofm Sibiu vine cu o oferta atat pentru cei care isi cauta de lucru in propria tara cat si pentru cei care vor in afara granitelor Romaniei. In 27 aprilie la Sibiu vor avea loc concomitent Bursa Generala a Locurilor de Munca si Bursa Internationala a Locurilor de Munca. Acestea vor avea loc la Sala Transilvania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incasari de peste 36 de milioane din taxe si impozite

Sibienii au achitat in primul trimestru al anului taxe si impozite in valoare de 36,5 milioane de lei. Dintre acestia aproximativ 17 milioane au fost achitate de catre prsoane fizice. Sumele incasate sunt comparabile cu cele de anul trecut. Municipalitatea sibiana a strans si in primul trimestru din 2012 bani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro