Bursa pentru persoane defavorizate

Hila Ovidiu

Aproape 200 de locuri de munca pentru bursa de vineri. Actiunea desfasurata de catre Ajofm va avea loc la Sibiu si Medias. Prioritate la angajare vor avea persoanele ce provin din categorii sociale defavorizate.

Persoanele care provin din categorii sociale defavorizate vor avea ocazia de a-si gasi vineri un loc de munca. Special pentru ei Ajofm organizaaza o bursa ce va avea loc in Sibiu si Medias. Pana  la ora actuala si-au anuntat prezenta 17 agenti economici. Acestia ofera aproximativ 190 de locuri de munca vacante. Din totalul posturilor disponibile 170 sunt pentru muncitori necalificati si persoane cu studii medii. 36 dintre acestea sunt pentru municipiul Medias.  In incercarea de a introduce in campul muncii cat mai multe persoane ce provin din categoriile defavorizate agentia a trimis invitatie catre 60 de agenti economici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taxi in flacari

Compartimentul motor al unui taxi care circula joi pe Calea Dumbravii a fost cuprins de flacari din cauza unei sigurante care a facut scurtcircuit. Soferul a avut prezenta de spirit sa coboare repede din masina si sa puna mana pe extinctor. Cu toate acestea, valoarea pagubelor provocate de foc depasesc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro