Bursa pentru absolventi

Hila Ovidiu

Ati terminat o scoala dar nu v-ati gasit inca un loc de munca? Vineri aveti o noua sansa! Va avea loc bursa locurilor de munca pentru absolventi. Angajatorii nu cer experienta ci doar…multa ambitie, pofta de munca si capacitatea de a invata din mers.

in

Elevi sau studenti, cu totii isi pot gasi vineri un loc de munca la bursa dedicata lor. Actiunea are loc in doua locatii la Sibiu si Medias. Pana la acest moment s-au inscris 34 e agenti economici. 20 dintre acestia sunt din Sibiu iar restul de la medias. Oferta de la acest moment cuprinde aproape 370 de posturi vacante. Numarul acestora va creste insa pana vineri. Bursa incepe la ora 9.00. cele mai multe locuri de munca vaante sunt pentru cei fara studii superioare. Se cauta cusatori de piele si inlocuitori, lucratori comerciali, vanzatori, muncitori calificati si necalificati, operatori pe masini cu comanda numerica, frezori sau sudori. Printre cei cu scoli inalte se cauta ingineri si economisti. La bursa de anul trecut peste 100 de absolventi si-au gasit locul de munca visat. 21 dintre acestia au fost absolventi de facultate iar ceilalti aveau doar studii medii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adio iarna!

A fost mai mult iarna decat toamna in ultimele doua zile insa meteorologii spun ca e cazul sa ne luam adio de la vremea rece si iernile geroase cu care eram obisnuiti. Specialistii spun ca incalzirea globala va face ca zilele din sezonul rece cu temperaturi cu minus sa devina […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro