Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi

Hila Ovidiu

Atentie, absolventi! Aveti sansa de a gasi locul de munca la care ati visat! Se pregateste bursa dedicata celor care tocmai au iesit de pe bancile scolii.

Tinerii care nu si-au gasit inca locul pe piata muncii mai au o sansa. Joia viitoare in doua locatii din judet se va organiza Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi. Pana la momentul de fata cateva sute de tineri care nu  si-au mai continuat studiile si nici nu si-au gasit un loc de munca si-au depus dosarele pentru somaj. Altii au reusit sa isi finalizeze examenele abia in toamna, iar acum dupa absolvirea scolilor spera sa obtina un loc de munca. Anul trecut, la Bursa dedicata absolventilor au fost oferite spre ocupare un numar de 1200 de locuri de munca vacante. Anul acesta oferta poate fi si mai generoasa dat fiind faptul ca saptamana aceasta spre exemplu, in judetul nostru au fost anuntate peste 2 mii de locuri de munca vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vacinul antigripal soseste luni la Sibiu

Se imparte vaccinul antigripal. Judetul nostru a primit aproximativ 15 mii de fiole cu imunizant. Aceasta transa nu acopera insa nici macar 25 la suta din necesarul de vaccin al judetului nostru conform datelor obtinute in urma catagrafierii. Vaccinul antigripal a fost achizitionat iar incepand de luni va fi distribuit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro