BULGARIA, DESTINAŢIA PREFERATĂ A SIBIENILOR

studio

Bulgaria ramane pe locul 1 in topul concediilor. Sibienii au ales si in acest an sa isi petreaca vacanta departe de casa. Cei care au avut mai multi bani, au optat pentru Turcia sau Grecia. Multi insa s-au multumit cu litoralul romanesc.

Cam tot sibianul are pana la aceasata ora, o rezervare pentru concediul de vara. Daca unii si-au permis sa mearga in statiuni exotice unde un bilet pleaca de la 2-3 mii de euro, altii au ales Marea Neagra. La mare cautare a fost Bulgaria unde o noapte la un hotel costa 28 de euro.
Daca unii au fost deja in concediu in luna iunie, altii asteapta pana in septembrie. Asta pentru ca in cele 2 luni, preturile sunt mult mai mici, iar oferta destul de bogata. Cu banii pentru un concediu in lunile iulie sau august, sibienii pot plati doua concedii daca aleg sa mearga in vacanta la inceputul sau sfarsitul sezonului estival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CU PERMISUL ANULAT DAR LA VOLAN!

Infractiuni la regimul circulatiei! Un tanar in varsta de 24 ani, poate ajunge la inchisoare pentru ca se afla la volanul masinii, desi avea permisul suspendat. Politistii au demarat o ancheta. Miercuri seara, politistii rutieri au oprit pe DN 1, un tanar in varsta de 24 ani, domiciliat in localitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro