Buletinul la control

Hila Ovidiu

Pe Strada Dumitru Bagdazar din Sibiu, se intra doar cu buletinul. De cand cu reparatia podului de la Gara Mica, traficul in zona a fost restrictionat. Cei care doresc sa ajunga in zona Targului Obor trebuie sa ocoleasca pe centura Sibiului. Un locatar i-a scris primarului o scrisoare in care ii explica faptul nu il obliga nimeni sa faca 20 de km pe zi in plus, in conditiile in care litrul de benzina costa 6 lei. Ba mai mult l-a ajutat pe edilul Sibiului cu idei.

Reparatia podului, s-a transformat pentru multi sibieni intr-un calvar. Echipaje de la politia locala vor sta zilnic la intrare pe strada Dumitru Bagdazar si vor verifica fiecare cetatean care trece cu masina prin zona. Cei care sunt riverani pot trece, ceilalti sunt intorsi din drum si dirijati pe centura. Unii sibieni spun ca in zona putea fi amenajat de primarie un drum pe care sa poata circula macar masinile mici. Un cetatean a redactat o scisoare pe care a trimis-o la domiciliul lui Klaus Johannis iar unele copii, le-a lipit la intrarea pe podul in constructii.

,,Subsemnatul M.O, cetatean al Municipiului Sibiu prin prezenta va aduc la cunostinta faptul ca nu se justifica ocolirea a cca. 10km pentru accesul la zona targ dinspre cartierul Terezian doar pentru fapul ca Primaria Sibiu nu are bani, sau nu doreste sa asfalteze( lucrare realizabila in 2 zile )cei 100 metri liniari pe o latime de cca.7m de pe strada Bagdasar si sa amplaseze un semafor care sa faciliteze accesul autovehiculelor sub 3.5 tone.  Ca si cetatean al municipiului Sibiu nu vad de ce as plati pentru ineficienta factorilor de decizie din Primaria Sibiu la fiecare drum cei 6 lei pe benzina(si in plus taxa de drum)ca sa ajung intr-un loc din municipiu. In alta ordine de idei chiar si daca a-ti invoca “linistea”celor internati in spitalul Bagdasar s-ar putea pregati tot in 2 zile o trecere la nivel cu calea ferata pe sub viaductul inchis (lucrare suportata 100% de cei de la CFR )sau chiar si o varianta mai inteligenta iesirea spre Medias din str.Rusciorului cu un mic giratoriu din bidoane de plastic spre spitalul Bagdasar si intrarea dinspre Medias pe sub viaduct in loc sa-i chinuiti pe banii platiti “culmea tot de catre noi” pe politistii locali care ne spun ca “facem ceva ilegal”si sa ne opreasca in trafic. Cu obisnuita stima si respectul cuvenit, in speranta ca veti da un curs firesc acestor doleante sa va dea “Domnul”gandul bun si sa realizati una din variantele care sa economiseasca banul cetateanului si sa reduca  poluarea si “plimbarile” inutile pe banii nostri in Municipiul Sibiu. Ceatateanul a trecut pe scrisoare si un numar de telefon in speranta ca va fi sunat de autoritati sau va primi un raspus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal la piata

Odata cu sosirea pepenilor la Piata Cibin, comerciantii de rasaduri sustin ca au fost alungati si nu isi mai pot vinde marfa. Desi loc ar fi destul, iar piata e aproape goala, oamenii spun ca nu mai au unde sa isi vanda produsele, si ca le-a fost impus sa paraseasca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro