Bugetul Sibiului prinde contur

Hila Ovidiu

Bugetul municipiului incepe sa prinda contur. Acesta este estimat la peste 384 de milioane de lei. Suma este cu 22 de procente mai mare decat cea din 2012.

Bugetul propus pentru acest an este cu peste 44 de milioane de lei mai mare decat cel de anul trecut. Acesta ajunuge in 2013 la suma de aproape 385 de milioane de lei. Cresterea este datorata insa reintregirii salariilor dascalilor. Edilul Sibiului anunta inca de pe acum ca pe parcursul anului vor fi mai multe rectificari. Acestea sunt necesare din cauza metodologiei obligatorii a Ministerului Finantelor pe care primarul o numeste etatista si nerealista. Din bugetul de anul acesta cea mai mare suma merge catre transporturi. Pentru acest capitol s-au prevazut peste 149 de meiloane de lei. Aici sunt incluse lucrari la strazi, drumuri, poduri si mijloace de transport in comun. Pe locul doi la capitolul cheltuieli bugetare se situeaza invatamantul care a primit o suma de aproape 94 de milioane de lei reprezentand salariile dascalilor, reparatii curente si investitii. Serviciile publice aflate in subordinea primariei au in acest an alocata suma de 38,2 milioane de lei. Capitolul dedicat culturii, religiei, sportului si activitatilor pentru tineret primeste in 2013 suma de 36,2 milioane de lei. Bugetul urmeaza sa fie supus aprobarii Consiliului Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Matteo in club!

Matteo in club! Artistului se pare ca-i prieste viata de burlac. De curand acesta a fost surprins de paparazzi intr-un club de fite din Bucuresti distrandu-se alaturi de prietenul lui si dansand pana la epuizare. Cantaretul s-a asezat la bar alaturi de prieten si, dupa mai multe pahare, a lansat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro