Buget record pentru investitiile in unitati de invatamant

Hila Ovidiu

Primaria Sibiu continua investitiile in scoli. In plan pentru inceperea lucrarilor in acest an sunt 2 noi crese mansardarea unei scoli celebre si extinderea alteia la fel de cautata printre cei cu copii de varsta scolara.

2017 pare sa fie anul investitiilor in unitatile de invatamant din oras. Numai din fonduri locale municipalitatea a decis sa aloce 8 milioane de lei. 6 milioane vor merge catre unitatile de invatamant care au solicitat lucrari de intretinere si reparatii.

Una dintre cele mai ample investitii va fi insa mansardarea scolii Regina Maria. La finalizarea acestei lucrari se va putea elimina sistemul de invatamant in doua schimburi.

Alte 4 mari investitii se vor face din fonduri europene. Acestea vizeaza eficienta energetica. Tot din fonduri europene se vor face si extinderea mai multor scoli sau construirea de sali de sport. La acest capitol cap de afis este Scoala Nicolae Iorga.

Municipalitatea intentioneaza sa vina cu rezolvari si in privinta creselor. Din fonduri europene administratia locala intentioneaza sa construiasca o cresa in incinta Scolii numarul 1 si o a doua in incinta gradinitei cu numarul 36.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lebede pe Valea Oltului

Sibienii care au mers pe Valea Oltului in weekend s-au bucurat de un adevarat spectacol al naturii. Vedetele au fost o familie de lebede care a ratat probabil sezonul migratiei si a decis sa ramana peste iarna in Romania. Frumoasele pasari s-au lasat hranite de catre cei care au oprit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro