Bruce Willis la Cinema Arta

Hila Ovidiu

Bruce Willis se intoarce pe marile ecrane in thriller-ul  The Cold Light of Day. Filmul va rula la Cinema Arta pana in 3 Mai.

Dupa ce familia lui este rapita in timpul croazierei spre Spania, un tanar trader de pe Wall Street se confrunta cu persoanele responsabile de rapire: agenti CIA care incearca sa recupereze o servieta misterioasa. Un concediu linistit pe coasta insorita a Spaniei se transforma intr-un cosmar pentru Will Shaw, un proaspat om de afaceri, care porneste intr-o vacanta alaturi de parintii sai, pe un iaht. Nefiind oricum intr-o dispozitie prea buna din cauza problemelor de la serviciu, situatia devine si mai tensionata pentru Will datorita atitudinii extrem de critice a tatalui sau, Martin  alias Bruce Willis. Lucrurile iau insa o intorsatura cu adevarat dramatica dupa ce Will pleaca pe tarm cateva ore. Atunci cand revine gaseste toate lucrurile ravasite pe vas si semne clare ale unei lupte pe viata si pe moarte. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia in momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece; agenti guvernamentali, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor. Fara niciun ajutor din partea politiei, acuzat chiar de o crima pe care nu a comis-o si cu zeci de agenti CIA pe urme, Will porneste intr-o cursa disperata pentru a salva ce a mai ramas din familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Casa” Junilor inaugurata luna viitoare

Luna viitoare va fi inaugurat noul sediul al Junilor. Cladirea in care angajatii s-au mutat deja si isi dau toata silinta sa o amenajeze si sa o doteze la cele mai inalte standarde va primi prima vizita oficiala 24 mai. Anuntul a fost facut in cadrul sedintei consilierilor judeteni din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro