Brenciu a facut show la Sibiu

Hila Ovidiu

Show de amploare la casa de cultura a sindicatelor. Turneul National sustinut de Horia Brenciu a poposit si la Sibiu. Intr-un spectacol de peste 3 ore, artistul a reusit sa incante spectatori de toate varstele.

Sibienii au umplut la refuz sala mare a casei de cultura, in asteptarea unui show marca Horia Brenciu. Cunoscut pentru dezinvoltura si caldura spectaolelor sale, artistul nu si-a dezamagit nici de aceasta data fanii. Brenciu a cantat alaturi de public, a glumit cu mebrii orchestrei si a reusit sa tina sala in picioare timp de aproape 3 ore.Horia Brenciu si orchestra sa au facut publicul sa rada, sa planga si sa aplaude frenetic pe ritmul unor melodii mai noi sau mai vechi. Brenciu si-a etalat talentele de show man dar si calitatea vocala, aducant in fata spectatorilor nu doar piesele sale ci si coveruri dupa piese celebre.La final Horia Brenciu a multumit tuturor fanilor, a dat autografe si ne-a povestit despre noul sau album, care v-a putea fi gasit pe piata, cel mai probabil din toamna.Artist complet, Horia Brenciu isi continua si proiectul sau de promovare a tinerelor talente. In opinia sa, muzica romaneasca nu v-a avea niciodata de pierdut, indiferent cine va castiga duelul intre muzica de club sic ea de scena.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Succes de zile mari

Lucrarile expuse de Muzeul National Brukenthal la Luxembourg s-au bucurat de un succes fulminant. Piesele provenite de la Sibiu au fost admirate de catre 600 de persoane numai la vernisaj si alti 1600 de vizitatori s-au bucurat de colectia ce a apartinut baronului von Brukenthal numai in prima saptamana. Mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro