Brad 100% eco la Agentia pentru Protectia Mediului

Hila Ovidiu

Agentia de mediu are primul brad eco din Sibiu. Acesta a fost impodobit de catre scolarii care au confectionat ornamente din produse reciclabile si deseuri. La final micutii au primit daruri de la Mos Craciun.

Cel mai eco pom de Craciun se afla in holul de la intrarea in Agentia pentru Protectia Mediului. Vorbim despre un brad artificial. Pana aici nimic deosebit. Insa ornamentele fac totul! Pomul este “imbracat” cu ornamente suta la suta reciclabile realizate la clasa de catre elevii clasei a-II-a de la Scoala I. L. Caragiale. Micutii sunt prieteni vechi ai Agentiei de Mediu. Pentru a avea spor munca celor mici a fost incurajata cu un concert de colinde. Toate ornamentele au fost realizate de catre cei mici din deseuri si materiale recilabile. Pentru confectionarea acestora s-au folosit pahare de plastic, hartie simpla, servetele colorate si panglici din material textil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 mii de sibieni diagnosticati cu infectii respiratorii

Atentie sibieni! Vremea de la momentul de fata poate fi inselatoare. Imbracati-va gros si consumati cat mai multe lichide calde! Aproape 2 mii de oameni au ajuns pe mana medicilor dupa ce au racit sau au luat virusi gripali. Avem mai putine suspiciuni de gripa, insa numarul infectiilor respiratorii acute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro