Blocaj la Vestem

Hila Ovidiu

DN 1 a fost blocat pe un sens de mers mai bine de o ora, luni dimineata, in zona localitatii sibiene Vestem. Un TIR a lovit un cap de pod si apoi a ricosat in parapetul de la marginea drumului. Din fericire nu s-au inregistrat victime.

Soferii care au circulat luni dimineata pe DN 1, in zona Vestem, si-au facut multi nervi in trafic. Drumul a fost blocat mai bine de o ora pe un sens de mers, dupa ce un TIR a intrat intr-un cap de pod, iar apoi a ricosat in parapetul de pe marginea drumului. Din primele cercetari politistii au stabilit ca soferul mastodontului care se deplasa dinspre Valcea spre Sibiu a pierdut controlul asupra autovehicolului. Spre disperarea soferilor, circulatia a ramas blocata pe un fir mai bine de o ora, pana cand TIR-ul a fost scos in afara carosabilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident grav in Aciliu

Doua persoane au ajuns in spital luni seara, in urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 1, in localitatea sibiana Aciliul. Un sofer neatent nu s-a asigurat in momentul in care a vrut sa intre pe DN 1 de pe un drum secundar, nu a acordat prioritate unui autoturism […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro