Bivolaru la Sibiu. Tribunalul Sibiu!

Hila Ovidiu

Guru Bivolaru a cerut redeschiderea dosarului in care a fost condamnat la inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o tanara care la vremea respectiva era minora. Magistratii de la Sibiu au ceut insa amanarea procesului pentru luna viitoare. Urmatorul termen de judecata este 17 octombrie.

Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a cerut in instanta redeschiderea dosarului in care in urma cu mai multa vreme, Tribunalul Sibiu l-a condamnat la 6 ani de inchisoare dupa ce a intretinut relatii sexuale cu o minora. Guru Bivolaru a cerut redeschiderea dosarului pe motiv ca la momentul la care s-a judecat cauza acesta nu era in tara. fugise in Suedia unde ceruse azil. Judecatorii de la Sibiu au decis amanarea procesului pana pe 17 octombrie pentru a putea cita toate partile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii straini vor romani pentru firmele lor

Angajatorii europeni continua recrutarile in tara noastra. Pun la dispozitia celor care s-au saturat sa mai lucreze in Romania mai bine de o mie de posturi vacante. Cele mai multe locuri de munca sunt oferite de angajatorii spanioli care au nevoie urgenta de muncitori in agricultura. Primul loc in topul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro