Bilete suplimentate la Teatrul Gong pentru „Vrajitorul din Oz”

Hila Ovidiu

Record de cereri de bilete pentru spectacolele Teatrului Gong. Cea mai cautata piesa de teatru este „Vrajitorul din Oz”. Reprezentatiile de la finalul saptamanii au fost suplimentate pentru ziua de duminica.

Reprezentatiile pentru care au fost deja epuizate biletele sunt cele de sambata de la ora 18.00 si duminica de la ora 11.00. Pentru ca au fost insa foarte multi doritori care nu au mai apucat sa cumpere un bilet s-a decis ca spectacolul sa mai fie pus in scena inca odata duminica de la ora 17.00. Cei mici se vor putea intalni astfel cu Dorothy si prietenii ei intr-o calatorie fascinanta, pe ritmuri muzicale, spre tara lui Oz. Spectacolul este unul dintre cele mai apreciate reprezentatii de pe scena Teatrului pentru Copii si Tineret Gong din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inca un pas pentru Referendum

S-a facut inca un pas in demersul pentru Referendum. Deputatii si senatorii au dat in unanimitate aviz favorabil solicitarii presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului poate incepe pregatirile pentru a chema romanii la urne pe tema continuarii luptei anticoruptie. Deputatii si senatorii au dat, in unanimitate, aviz favorabil realizarii unui referendum […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro