Bilantul tragediei din Colectiv: 48 de morti. Un pacient care era internat in Marea Britanie a incetat din viata marti

Hila Ovidiu

Un pacient internat intr-un spital din Birmingham a murit marti dimineata, astfel ca bilantul tragic al incendiului din Colectiv ajunge la 48 de morti.

Persoana care a decedat era printre cele nouă transferate, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Birmingham.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numărul victimelor ajungând, marţi, la 48.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă cinci au decedat, unul în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda şi unul în drum spre Elveţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Verificări DNA la Primăria Cluj-Napoca. Este vizat proiectul de ticketing finanţat din bani europeni

Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Cluj fac verificări, marţi dimineaţă, la Primăria Cluj-Napoca, într-un dosar privind proiectul de ticketing iniţiat de municipalitate pentru modernizarea sistemului de vânzare a biletelor de transport în comun de către compania de transport public. Surse judiciare au declarat, marţi,  că procurorii verifică documente privind implementarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro